søndag 29.8 1999

🙂Bussturen

Bussturen brakte meg til north Caroline og busssjåførene var meget hjelpsom. Heldigvis kjenner de rutene sine meget godt og enhver liten by som vi kjørte gjennom hadde de en liten morsom historie å fortelle.

June og jeg hadde misforstått hverandre og følgende gikk jeg av på feilt sted.

June trodde jeg sa Ashville og der ventet hun. Jeg mente jeg sa Wainsville og der strandet jeg. Her kom buss sjåføren til hlelp, og etter en del ringing fikk vi kontakt og jeg overlot buss sjåføren til  å forklare veien til June, slik at hun kjøre til Wainsville.

På Wainsville Greyhound bussterminal måtte jeg vente i timesvis og det var ikke mye til en terminal, faktisk en av de få som ikke hadde bevertning. Jeg hadde ikke spist hele dagen og også her var det kaffe og vann.

Jeg forstod det slik at det var ca. fire timer kjøretid mellom Wainsville og Ashville, så jeg hadde en lang ventetid på June.

June hadde ikke sett meg på over femti år, så hun ville aldri kjenne meg igjen. Jeg var på vakt og hver eneste privat bil som svingte inn på stasjonen, så jeg etter en dame rundt 70 år.

Så stoppet det en flunkende ny Ford og ut av bilen steg en vever, eldre dame med grått hår. Jeg trodde jeg så et gjenferd av tante Astrid.  Hun var så hoggande lik tante Astrid på alle måter også måten å gå på. Det var ikke tvil at dette var June og jeg gikk rett bort til henne og praten var i full gang som om vi hadde vært naboer hele livet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE