hjemturen og frem til nyttår

 

hyggelige dager

 

Å være sammen med broderen og kone og Patch i Phimai var en vei og lade batteriene. Å være hele tiden i Lam Phuk å se på rismarkene og lnnhøstningen er ikke bra for helsen min. Luften er så forurensenset at jeg får en hoste som er langt verre en røykehoste. Hoste og harke blir dagligdags. HER VAR DET BARE EN TING Å GJØRE Å KOMME SEG BORT. Besøke Siggen noen dager til innhøstningen var over. Kjøreturen gikk bra og oppholdet var hyggelig og pustingen ble normal igjen, så da var det på tide å vende nesen hjemover.turen tibake gikk fint selvom de var mye sukker- rør transport på veiene. Pim søsteren til Patch hadde holdt et godt øye til dyrene og hadde også vasket huset.

Nesten med engang satte patch igang med å arbeide.Hun har stått på hele tiden, kom med meg til sykehuset for kontroll og stod på slik at jeg slapp å stå i kø. Heldigvis er allt ok ifølge legen, så snart kan jeg ta stingene og bruke dusjen.

Nulaften var stille for min del, en god venn av meg døde lille-julaften.Så kvelden ble brukt til å meditere. Kona ønsket en rask brenning. Det hadde ikke vært et lykkelig ekteskap, kona var  av den utrue sorten.

I romjulen kom datteren på besøk og jeg så ikke mye til Patch og hvirvilvinden Noi ødelagte hele romjulen for meg, hun planter mange ideer inn i huet til Patch.

vel jeg håper det nye året bringer mer lykke med seg enn det gamle.

 

Jeg ønsker alle mine lesere et riktig godt nyttår.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE