operasjonen

navlebrokk operasjon

Den 20.november skulle jeg  på slaktebenken for å operere navlebrokken. Den var begynt å bli temmelig plagsom og smertefull og legen hadde gitt meg to uker etter prostata operasjonen skulle brokkoperasjonen utføres. Vi hadde bestemt oss for å dra tidlig avgårde, slik at vi kunne kanskje finne en parkeringsplass på sykehusområdet, men den gang ei. Å la bilen stå parkert utenfor sykehusområdet er en risky affære, men vi måtte tjangse det. Jeg satte meg på venteværelset og ventet på tur og Patch tok sin rundgang med å prate med folk. Ikke vet jeg men hun kom tilbake etter en stund og spurte etter bilnøkkelen, hun hadde funnet en parkeringsplass på sykehusområdet og ville at en person hun kjente kunne hente bilen og parkere på parkeringsplassen. Hun hadde brukt en velprøvet metode, betale sjefen på parkeringsplassen penger og lovet like mye penger til han når jeg skulle forlate sykehuset etter noen dager. Korrupsjonen kom meg til gode denne gangen og jeg er ikke det spøtt bedre enn thaiene.

Omsider ble mitt navn ropt opp og så begynte rundgangen med undersøkelser om jeg var klar for operasjonen og før jeg visste ordet av det var jeg i ventekøen for å bli operert. Jeg skulle ligge der over natten og tidlig neste dag skulle jeg opereres. Patch ville sove på gulvet som vanlig og gjøre meg operasjonsklar neste morgen.

Operasjonen gikk som smurt og jeg fikk noen liggedager med slange for at blodet kunne tappes. Etter tre dager ble slangen fjernet og jeg utskrevet og fikk beskjed om å komme til kontroll etter en uke og var det noen komplikasjoner med tappingen, skulle jeg komme øyeblikkelig.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

lars | Svar 30.11.2014 00:54

Thanx for sharing

lars 01.12.2014 08:59

Ja jeg er lars fra Prasat

øyvind eknes 01.12.2014 06:40

Jeg er litt forvirret, jeg kjenner mange Lars og hvem av de er du

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE