uken som har gått

gode og dårlige dager

Det varte noen dager før kremasjonen av svigerfaren til Trevor bl kremert. Han lå til skue i en isboks i forsamlingshuset for Lam Phuk. Foretningen er i samme hus. Dagen han skulle kremeres samles de fleste der og vandrer til nabobygden hvor forbrenningen foregår. Kisten blir fraktet i en dekorert Pick up til krematoriet. Mange følger Pickupn med motorsykler og biler. Idag er det få som ikke for sitte på med noen.

Etter kremeringen tar de urnen tilbake til landsbyen og der blir urnen værende noen dager før de bringer urnen til sitt permanente plass.

Etter kremeringen blir servert mat og drikke til alle fremmøte. Har familen mye penger blir det servert mat og drikke flere dager. Og det er mer en som blir drita full og sovner ved bordet. Mange gjester bidrar med penger også.

Ikke før denne begivenhet var ferdig begynte en annen, som også er en familiesammenkomst. Familien kommer sammen og hedrer sine forfedre og de elsdte levende i familen. Dette er også en lystig sammenkomst med mye drikke og mat.

Jeg holdt meg hjemme og lot Patch gå alene. Samme gjorde de andre utlendingene i bygden. Vi koste oss også, langt fra høy musikk og sang.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE