søndag den 29.8 1999

Wainsville

Den 28. august 1999 tok jeg bussen fra Miami, Georgia til North Carolina. For å oppleve USA skal du reise med Greyhound bussene og togene. Som sagt det var nettop det jeg gjorde

Jeg ble fortalt  at June , min kusine hadde dradd nordover til en by  med navnet Sylva i North Carolina. Jeg måtte virkelig lete lenge og vel før jeg fant det ut. Omsider ble jeg fortalt at June  hadde solgt alt i Louerdale og reist nordover. Det var hennes nabo fra før som fortalte dette. Jeg fikk både telefonnummeret og adressen hennes fra denne dame som bodde på et eldresenter i Lauerdale.

Jeg ble sittende lenge ventehallen å se på folk. Det var en absurd verden, alle syntes å tygge på noe, om det var Mc.Donald , sjokolade eller noe annet, var nesten alltid en Coca Cola i hånden. Amrikarnene er seg selv lik, brautende og bråkende, men for meg en nødvendig opplevelse.

Tyfonen fikk vi med oss og vi måtte evakuere bussen og måtte overnatte på en skole ikke lang fra Georgetown. Det var veldig ,godt organisert og vi og andre ble henvist til annen etasje på skolen. Suppe  og vann ble utlevert til oss, og vi ble tildelt en feltseng hver.

Highveien var omgjort til en elv og det kom både  hus, biler og møbler flytende forbi.  Ja, det var ikkke noe pent syn.

Neste dag kom en ny buss som brakte oss videre mot Wainsville

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE