Begravelse

For et par dager siden ble Trevors svigerfar kjørt ned og drept. Ingen vitner til hendelse, men alikevel ble familien informert per telefon. I samtalens løp ble det sagt at en bil hadde  truffet  motorsykkelen bak og sjåføren ble kastet femti meter i luften. Sykkelen ble fullstendig vraket og trevors svigerfars hode var kløyvd og bein og armer var slitt av. Når Trevor  kom til ulykkestedet var politiet der allerede og etterlyste hvem som hadde informert om ulykken. Ingen kunne svare på det spørsmålet.

Sjåføren av bilen hadde ikke stukket av, han forklarte til politiet at han hadde duppet av og det neste han husket var at han hadde kjørt av veien.  For å kjøre en mann i hel betaler en familien en viss sum , vanligvis  100000 bht og man slipper å havne i fengsel eller miste sertifikatet. Det er billigere å drepe et menneske på veien enn å skade et menneske.

I det mannen ble drept på veien kan han ikke få velsignelse hjemme, etter de har vasket og stellt  han på sykehuset, ble han brakt til  forsamlingshuset en fryser. Her skal han ligge til en god dag kommer og bli et skueobjekt for hele landsbyen.

Trevor må delta i det meste og prøver å snike seg vekk fra det hele. Igår ble han hele dagen hos meg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE