må flytte

Det gikk noen dager etter jeg var kommet ut av komasituasjonen at patch fortalte meg om rivningen. Jeg var langt ifra istand å fordøye hva som ble sagt. Inn og ut av komasituasjonen og under stadig observasjon av sykesøstrene og leger, kunstig ånderett, vasking av lunger og slimet løsnet etterhvert og ble sugt ut. En gammel god pumpe ble brukt.

Innemellom kom patch hva som hadde blitt gjort hjemme. Datteren hadde overbevist sin mor at hun måtte rive huset for hun ville ikke sove i huset hvor noen hadde dødd og samtidig hadde hun snakket med munken i tatiaw at hun kunne bare å komme å hente det han trengte. Munken tok i mot uten å spørre hvem som eide huset. Hun iallefall sitt navn på gavebrevet.

Hun hyret et rivningslag fra nabolandsbyen, far og sønn. Det gikk bare galt og når de hadde kuttet bærebjelkene startet huset og krenke og far sønn  prøvde da åtaksteinen av. Men det var for sent og faren kom under taket og så vidt jeg forstårdøde øyeblikkelig

Sønnen ble også sendt på sykehuset, men klemstringskaden var for stor, så foten ikke til å redde.. når det er dødsfall på arbeidsplassen må politiet tilkalles og det ble gjort og hadde jeg ikke vært på sykehuset i koma, kunne dette ha kostet.

Familien ble betalt erstattning og  kremasjonen  ble gjennomført så snart det var mulig. Så ble det holdt enjage vekk demonene sermoni, syv munker mat og drikke .

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE