ikke friskmeldt

Fremdeles kan jeg ikke si meg helt frisk. Jeg skal operes for prostata og da må jeg være feberfri og oppadgående. Jeg trodde alt var i orden og legen min sa at jeg måtte komme Jeg reiste til Surin hospital som avtalt og hadde forberedt meg for operasjon, men den gang ei, jeg hadde fått influensa og pustevanskeligheter. Blodtrykke var heller ikke som det skulle være, så jeg ble sendt hjem igjen og her er jeg nå, hjemme.

Patch må jo overnatte på sykehuset mens jeg er der. Det er alltid familien som tar seg av daglig stell og pleie. Trevor brakte oss der i min bil, det er vanskelig å finne parkering der. Så løsningen var at Trevor tok bilen tilbake.

Hele dagen gikk med undersøkelse og konklusjonen var at jeg ble sendt hjem og igjen var Trevor den reddende engel. Han kom og hentet oss og vi kjørte hjem. Her er jeg nå og venter på  bli kvitt influensaen.

Det er blitt færre turer og mer stillesittende foran TV skjermen, en slett vane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

s

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE