Min hage
virkning av grøftearbeidet
Siste nytt

De siste dagene har det vært uvanlig hett. Temperaturen har nærmest vært rundt 42 grader midt på dagen og meget fugtig. Det har liksom vært på nippet å begynne å regne. Lyn og torden og vind men ikke noe særlig regn De mørke skyene har sluppet regnet andre steder enn Lam Phuk. De omliggende landsbyer ikke alle men mange har fått noen kraftige byger. Været er så lokalt at det forbauser meg hver gang og igår var det oss i landsbyen som fikk det. Først lyn og torden og vind, strømmen ble borte og det ble temmelig mørkt. Tunge skyer ble hengende over hodene på oss og så kom regnet. Det regnet og det regnet og rismarkene ble omgjort til diker og veiene til bekker. Snart var det dammer overalt og nesten umulig å gå ut. Veiene ble elver og grøftene ble badekar for vannbøfflene og min hage var skadefri om ikke tørr så var det ingen vanndamer i hagen. Først nå ble mine naboer overbevist at det jeg har gjort i og utenfor hagen er til nytte.  Patcheree ble imponert og glad. Huset tørrt.
De fleste rundt meg kaster seg på innhøstning av padder og fisk når regnværet setter inn. Selvfølgelig også Patcheree finner seg en god lommelykt og løper omkring og lystrer. Resultatet en bøtte full av fisk og en masse padder og skorpioner. Dette er mat for henne og familien, jeg deltar ikke  i matorgiet. Jeg tar meg heller en gin/tonic. Vel det ble en sen kveld og like før sengetid kom Noi,datteren, fra HuaHin.

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE