Å leve trabgt

Trangt har jeg fått på mine gamle dager. Jeg bygget et stort soverom, men nå er dette soverommet blitt til oppholdsrom, lagerplass og spiserom og mye mer. Jeg har store tilpassningsvanskeligheter og blir stadig påminnet av den galskapen jeg lever i. Patch har allerede akseptert den nye tilværelsen og prøver sågodt hun kan å gjøre meg til lags. Hun har ikke gitt opp hagearbeidet heller og baler på med å flytte på stoler og bord slik at hun finner en jordflekk ledig i hagen. Hun vil også begynne med risdyrkning, selvom det blir en kostbar affære for henne. Jeg vil ikke subsidere risdyrkning, om hun vil dyrke må hun gjøre det på egenhånd.

Det har vært en fremgang helsemessig, jeg har begynt å gå uten gåstol rundt huset, balansen kunne ha vært bedre, men bare det å gå litt er for meg en fremgang.

Været har vært svært variert, det vart lange kraftige regnbyger, lyn og torden som har lyst opp om kvelden og natten, sol og varme i neste øyeblikk, ja man vet ikke sikkert noe om været mer.

Ellers går det bare bra.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE