Dagbok

Daglige gjøremål

Det å komme hjem til en overgrodd hage var en fornøyelse. Både frukt og grønnsaker hadde vokst vel den tiden vi hadde vært borte og plenen var moden for stell.
Patcheree var veldig glad. Nå kunne hun se resultatet av arbeidet med å gjødsle riktig og forbedre jorden uten kjemikalier. Grønnsakene hadde vokst villig og planlagte salg på markedet. Søsteren kunne ta seg av salget for en bra fortjeneste for de begge. Frukten var også moden og vi har spist deilige tropiske frukter i det siste. Mange har sett innom hagen, men de kiker bare uten å spørre. De har selvfølgelig lagt merke til at istedenfor å brenne løvet, har vi gravet det ned med masse skitt fra kyr og bøffler. Vi hat igjen fått mark i hagen og istedenfor hardpakket leirjord, har vi nå riktig moldjord. Vanningen har hele tiden vært viktig og dette hadde vi en mann til å gjøre så lenge vi var borte.
Ellers har tiden vært mye sentrert om hva som foregår i Bangkok, selvom det har vært sparsomt med opplysninger over TV siver det inn opplysninger av folk som har demostrert i Bangkok. I vår landsby er nesten alle Thaksins tilhengere og når de får penger hver dag de er i Bangkok, pluss reise og mat gratis, så er det ikke et vanskelig valg for  de fattige  her nord og nordøst. Her finnes det knapt med arbeid og en dagslønn her kan ikke matche det de får om de blir i Bangkok under den røde fane.
Det er en spennende tid og vi fleste har fått advarsel om ikke å dra til Bangkok.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE