Badeferie
Diep og Patcheree strekker beina
Patcheree på shopping i Khlon Yai

Minst en uke hadde vi avsatt  ved havet. Det var en sann fornøyelse hver dag  å vandre tidlig om morgenen langs stranden. Ta seg en dukkert i blant til å kjøle seg ned . Denne morgenturen hadde jeg helt for meg selv, alle de andre gjestene på stedet synes å like morgenstunden i sengen på lik linje som Patch. En time alene gir ro i sinnet, og tankene flommer gjennom hodet som en elv. Etterpå denne vandringen er jeg mer åpen for inntrykk og jeg legger merke til det som skjer rundt meg. Fiskeflåten er på vei ut på feltet,blir klar over det rike fuglelivet og legger merke til variasjonen i landskapet.


Turer i området
I det vi var ganske nær Cambodia var vi selvfølgelig en tur innom. Det har skjedd store forandringer siden sist jeg var der. Det er langt mer moderne hus og mange biler og motorsykler. Folket har begynt å bruke vestern klær og er langt mer vant med fremmede. Før kunne en thai uten pass foreksempel vandre inn og ut av Cambodia på lik linje som cambodiene gjorde i Thailand, men idag må også de gjennom imigrasjonsmydighetene. Heldigvis hadde både Diep og Patcheree passet med seg. Begge var i den tro at de kunne snakke cambodian og gjøre seg forståelig med sitt språk, men den gang ei. I Thailand snakker de en dialekt som cambodiene brukte for mange år siden. Det beste sammenligning er gammal norsk og bokmål,
Ellers var langs kysten fra "Hat Sai Kaew " til "Hat Lek", som er det sydligste sted  på fastlandet.
  

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE