Thailand og sex

prostitusjon

De fleste asiatiske religioner gjenspeiler og bevarer kjønnsdiskriminering. Derfor blir prostitusjon endel av kulturen, selv om religionen ikke oppmuntrer direkte til prostitusjon.

I de buddistiske tekstene skulle man tro at kvinnen kan oppnå åndelig perfeksjon på lik linje som mannen. Desverre er det ikke slik i praksis fordi kvinnen er bundet til å føde & oppdra barn, som ikke til hører den åndelige verden, men til den fysiske verden.

En kvinnes natur er todelt, den ene siden er de hengivende, oppofrende, trofaste. På den andre siden er de ødeleggende, lovløse og seksuelle dyr, og det er bare mannen som kan temme det positive i kvinnens natur og fortrenge det negative.

Kvinnnen som hjemmehjelper

Ikke bare i østen diskrimineres kvinnen, de fleste religioner og ideologier i verden gjør så. Noen mer enn andre i praksis - om enn ikke alltid i teori. I Asia er tradisjonen å vedlikeholde kjønnsdiskrimenering som prostitusjon og kan også oppmuntre salg av sex. En kvinne er født kvinne på grunn av dårlig "karma" handlinger i tidligere liv, og for å overkomme denne ulempe, må en kvinne gjøre mer gode og religiøse handlinger enn menn.
I Therevada Buddistisk i Thailand og Burma, har man den tradisjon at en gutt eller mann blir en munk for noen få måneder gjør seg fortjent til et godt og rikt liv, mens en jente eller kvinne har ikke dette valg. Istedenfor blir hun oppmuntret til å ta vare på familien, og hvis hun gjør dette bra vil hun kanskje bli født mann i neste liv. Dette ønske om å hjelpe familien har ofte vært identifisert som en veldig sterk faktor å drive unge kvinner inn i prostitusjon.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE