Eget arbeid i eget hus

Politiarbeid

Jeg må nesten fortelle om den dagen jeg ville skynde på arbeiderne med å sette igang med å arbeide selv. Jeg hadde ikke sagt et steinsens ord om at de trakk ut tiden i det uendelige, og at de var heller upålitelig når det gjaldt å ferdiggjøre finishen. To av arbeiderne var satt på malingsarbeid, første dagen kom de ikke, de var og drakk opp de pengene de hadde tjent dagen i forveien, var det meg fortalt. Jeg gjorde ingenting med det, men bestemte meg å male selv neste dag. Så neste dag stod jeg opp tidlig og begynte. Jeg arbeidet noen timer og Patch kom meg til hjelp, og alt var både fryd og gamen noen timer. Arbeidet gikk lett unna.
Så fikk jeg plutselig besøk av politiet og jeg måtte gi fra meg malerkosten og spannet og komme ned fra stigen, politiet hadde noe og si til meg. Patch laget kaffe med noko blankt i koppen og serverte  med et stort smil. Hun visste hvorfor de hadde kommet, de ville vite om jeg hadde arbeidstillatelse, hvilke jeg ikke hadde. 
I Thailand kan du bli utvist og eller satt i fengsel dersom noen anmelder deg for ulovlig arbeid. I mitt tilfelle kunne de se gjennom fingrene mitt litt smøremiddel.

En forenklet måte å forstå korrupsjon

Jeg startet en gang en diskusjon engang med en politimann om korrupsjon.  Det viste seg å være en av hans favorittemner, fordi da kunne skjule det hele under kulturforskjeller. Jeg vet jeg er sårbar om det kommer en undersøkelse om korrupsjon, det er alltid en  som ønsker min jobb,  han kan tipse en journalist som er ute etter drit, og da vil journallisten finne ut at jeg lever over evne med mitt fine hus og bil langt over min standard. Alle vet at lønnen min strekker ikke til et slikt liv. Jeg kunne selge min bil, mitt fine hus og leie en billig leilighet, og sette pengene i en bank kanskje Sveits. Hvorfor gjør jeg ikke det? Det skal jeg fortelle deg, dette er Asia.

Hvis jeg gjør jobben min må jeg ha et ansikt utad, mine fiender må se at jeg  har fremdeles makt i mitt distrikt. Du overlever ikke i denne korrupte verden om du ikke viser din styrke ved å kreve. Og når din tid kommer må du ha penger nok til å bruke god advokater og penger til å betale politikerne.

La utlendingene dø

La dem dø, de er utlendinger. Vi inviterte dem ikke til vårt land.

Dette overhørte jeg etter en trafikkulykke i Bangkok. Jeg hadde nettopp vært vitne  til en trafikkulykke, der to utlendinger lå hardt skadet på gaten.

Jeg var ikke det minste overrasket, denne fiendtligheten finner svært mye av i Thailand. De tror også at ingen utlendinger kan språket, men denne gang tok de feil. Det var en av oss som var vitne til ulykken som kunne språket og ville hjelpe til. Det var ikke det rette å si noe som helst, så mannen ringte til politiet og sykehuset.

Små drypp

Gå aldri bak meg, jeg ønsker ikke alltid å lede.

Gå aldri foran meg jeg vil ikke alltid følge i sporene dine.

Gå ved siden av meg og vær min venn.

Med de øyner en ser

I dag hørte jeg på en professor i sosiologi, hun snakket med slik en autoritet om prostitusjon.

Det er et uheldig ord for alle har en forskjellig tolking av ordet.
I vesten er sex noe hellig og religiøs, mens i Østen synes det å være ikke mer en en kløe en svie.

I dag finansierer mange sine studier ved universitetene og college ved å la seg subsidiere av sukker fedre – menn som betaler en del av utgiftene, og til og med en slags lønning for å rett til å sove og elske med studenten når han ønsker det. Slike sukkerfedre kan være både utlendinger og thaier.
Dette er ikke ulovlig, men jenten selger hennes kropp til den høystbydende.

Er ikke sukker fedrene rike nok til å betale alle utgiftene, må hun ta nok en i tillegg, Mange ganger har jenta tre som underholder henne, og som hun underholder.

Ofte har jentene separate mobiltelefoner, en telefon for hver elsker, slik at hun ikke blander navnene når de ringer opp. Så har du de veldige naive risfarmere fra Isan, fra nordøst og nord-områdene, som bare har hørt om de store pengene en kan tjene i weekenden om du er på den rette sted på rett tid. De finner kanskje en mann eller to, men hun har ingen ide hva en utlending ønsker eller vil. Hun snakker ikke engelsk, så hun kan ikke gjøre seg forstått og ofte må hun utføre bisarre sextjenester som både skremmer og gjør henne ubehaglig, slik at hun reiser hjem til sine rismarker og kommer aldri tilbake til storbyene.

Så har du ekspertene, veldig talentfulle og attraktiv kvinner som virkelig kan snu menn rundt lillefingeren. Slike jenter mottar ofte inntekter fra tre forskjellige utlendinger, som  lever i utlandet og selvfølgelig ikke kjenner hverandre.
Alle tre betaler henne slik at hun ikke skal arbeide i en bar mens han er vekke. Selvfølgelig forsetter hun arbeidet i baren og hun selger kroppen sin hver natt om hun kan. Hun tjener sikkert mer penger en både en advokat eller doktor.


les mer om sexhandel 1

les mer om sexhandel 2


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE