Om meg og mitt liv

En reise i tid

Mine interesser.

Lik elvene har forskjellige utgangspunkt og kilder, ulik i styrke og størrelse, renner alle elvene ut i havet blander seg. Slik er det også med menneskene, karakter og tro og kultur varierer hvor enn du befinner deg på kloden, men når allt kommer til allt , forskjellig utgangspunkt i livet, er det alltid deg og deg alene som bestemmer hvordan din personlighet blir.

Jeg har alltid vært en søkende person, og når dette kan kombineres med reiser til ulike verdensdeler i ulike tidsperioder, er hjertet mitt og mine interesser knyttet til filosofiske spørsmål.  

En høvdingsønn på Fiji Januar 2000

Mitt første møte med overmakten

Det var ren tilfeldighet at jeg kom til Thailand i november 2004. Etter en lengre reise til forskjellige verdensdeler, ville jeg besøke en slektning i Rawai. De sier vi er alle "outsiders"  når vi reiser og jeg vil gjerne tilføye at når vi bestemmer oss til å reise og leve i utlandet er vi allerede "outsiders" for alltid om vi ikke gjør noe med det.
Jeg kom som sagt til Rawai og traff min venn Lars og han fortalte meg hvor velkommen han følte seg der, og med sin væremåte hadde blitt mer "insider" enn "outsider"  Han snakket om de alltid venlige og smilende thaier. Litt senere fikk jeg også erfare at thaiene har en egen evne til å gi oss den følelse at vi er velkommen, og deres inkluderende kultur bringer oss kanskje ut av fatning.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE