treningsturer

Mine treningsturer blir lengre hver dag som går. Min lege fotalte meg at jeg måte øke lungekapasiteten slik at hjerte kunne få tilstrekkelig med luft. Pumpen er mitt problem den er blitt dårlig behandlet over tid. Vedlikeholdet med pumpen har vært dårlig siden jeg kom til Thailand. Jeg har hatt for godt og dette med frekvent bar besøk og likegyldg holdning til røyking har ikke gjort lungene noe godt og i disse dager prøver jeg å rette opp mine tidligere synder med å trene hver dag.

Ellers har jeg begynt å besøke venner tit og ofte om dagen Patch er i grønnsakehagen, risåkeren og frukthagen. Ei gardsjerrring tar aldri fri eller har aldri fri. Noe fortjeneste på gårdsprodukter er det ikke. 

Det har vært mye regn i det siste og veiene er blitt potetåkrer. Så biler og motorsykler graver seg ned  og slingrer avgårde sakte og ofte med hjelp av  dyttere.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE