atter på sykehus i prasat

en uke full av overaskelser

Jeg skulle hente medisiner på mandag den 5.sept og kjører en tur til Kai i Surin. Patch skule også hente medisiner før vi dro, så vi var begge fanget i ventekø. Jeg ble først av oss to og det var ikke så enkelt, denne gang måtte jeg overnatte for en grundig undersøkelse idet jeg hadde fått en kratig forkjølelse. Slke forhold skaper pustevanskeligeter for meg og monsunregnet og fuktigheten i luften gjør et slett ikke bedre. Det var bare en ting å gjøre og det var å følge dokterens ordre. Patch stakkar ville igjen bli den tapende part, hun måtte overnatte på gulvet, men først måtte hun hjem og hente sine ting og mine. Hun glemte å få medisiner og dro hjem, etter  jeg hadde fått en seng i felles stuen. Åtte senger og en  mengde  familie løpende ikring.

Det var fire senger ledig da jeg kom på fellessalen som etterhvert ble det brakt tre personer inntil avrusning, alkohol tror jeg. En person var døddrukken og de prøvde å få liv i han, men de forsøkte allt som var tilgjenglig men forgjeves. Han døde og sengen ble tømt og mannen forsvant ut av mitt syn heldigvis. De tre andre var bundet til sengen og hoyet og skrek til langt ut på morgenkvisten, ja thai whiskey er en drikk som holder deg varm i monsuntiden. Etterhvert fikk jeg vite at den ene personen ved siden av meg er politi og den andre var ansatt i kommunen. Den tredje personen fikk jeg ingen opplysninger om, men for meg var han mer drug enn alkohol. Den ledige sengen ble nå overtatt av en munk, som var slett ikke edru og måtte også bindes  til sengen. Halve menigheten kom inn og snakket fornuft til han. Men han var ikke villig tl å lytte. Årsaken han hadde tatt noen glass for mye var at han overvært sin mors kremering ble det sagt på ryktebørsen.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE