mye regn om natten og dårlig veistandard

Overskrift

august 6. 2014

Det har vært en måned med trøbbel med computeren. Noen ganger får en signal  og anre dager får en ingen. Den siste måned har vært en mare for oss her i Lam Phuk som har PC.  Signalene asr vært borte nesten hele tiden og vi har måtte gå til Prasat  for å få nyheter. Vi får aldri en forklaring hva som er feil og heller ikke noe tilbakebetaling. Prisen er den samme om computeren og fjernsynet fungere eller ikke, for her må vi betale på forskudd.

Ellers har jeg gjort store fremskritt når det gjelder helsen. Hver dag går jeg en rundt et vann i landsbyen og på veien går jeg forbi cooparative foretningen og her samles innbyggerne hver morgen. Her kommer også munkene og henter mat hver onsdag. Jeg får oppmuntrende tilrop og smil på veien og de gir meg en god følelse å være en del av landsbyen.

Snart kan jeg kaste krykkene, jeg føler at balansen og kreftene begynner å komme tilbake. Jeg er begynt å kjøre bil igjen og allt går så mye bedre

Beskrivelse utsikt mot risåkeren
Patch har vært på handletur

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE