en uventet invitasjon

Satt i husbåten og slappet av og nøt stillheten og vannliljene da husverten kom og fortalte meg at jeg var invitert til middag hos en politiker og en stor forretningsmann i Srinigar. Før var Srinigar ett trekkplaster for turister og rike indere i regntiden. Det var her også engelskmennene sendte familien sin i regntiden. Idag hadde jeg nesten hele innsjøen for meg selv. 

Idet stemningen var så lett etter hvert, ble jeg mindre forsiktig. Jeg begynte å spørre om mange ting og blant annet hvorfor vi ble anbefalt til ikke å reise til Kasmir, selvom det var tydelig at Kasmir trengte turistindustrien. Store inntekter i Kasmir, ville gjøre Kasmir økonomisk uavhengig. Allerede var det en sterk uavhengig bevegelse i Kasmir og indiske soldater var å se overalt.  Mange jeg snakket med var muslimer og hadde sterke bånd til Pakistan. Mange mente at en folkeavstemning om å bryte bånd med india ville resultatet bli at Kasmir ville bli uavhengig.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE