Geir på besøk

Bilturer

 

Geir bodde her i nærheten av Lam Phuk i fjor, men etter skilsmissen flyttet han til Chang Mai. Som enslig er Chag Mai langt bedre sted å b enn et lite sted som Prasat. Chang Mai er en stor by og masse å tilby en fastboende eller en turist.

Han har funnet seg vel tilrette der og har kommet i et mer givende miljø enn risbønder med nesten ingen engelsk kunnskaper. Han bor inne på campusen til universitetet og han kjenner noen kustnere som tar godt vare på han.

Vel, han kom på besøk på gamle trakter, bor på Ryan Resort og reiser ikring på gamle trakter og treffer gamle kjente. Det er også en annen nordmann der, så selskap har han.

Jeg selv har kjørt rundt med han og Patch  på flere turer, og vi har vært på ChomChom markedet på grensen til Cambodia. Da begge like å vandre rundt å kike på varene som selges, gjør jeg valget å sette meg på en restaurant og drikke kaffe og lese en bok. For jeg vet av erfaring de to tar timer får å bli ferdig med shoppingen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE