Nyttårsfesten og dagene etterpå

Sykehusbesøk!

 

Romjulen og nyttårsaften ble for min del feiret i det stille. Datteren la beslag på Patch, de begge for fra det ene tempelet til det andre. Jeg hardde det inntrykk at de måtte snakke om det som hadde skjedd på hjemmefronten i året som gikk. Jeg ble litt lei av å sitte hjemme alene hele dagen, så jeg besøkte venner fra skandinavia som  bor i området.

Mange av oss har det samme problemet.

Nyttårsfesten dro jeg ned til  Ryan Resort for å ha selskap og drikke nyåret inn sammen med venner og her kom også Patch med datteren  og et par venninner.  Det var ikke avtalt , men  de hadde forstått at jeg var der. Det ble  en hyggelig nyttårsfest.

Nyttårsdag og de neste dagene er det tett med biler , noen skal besøke templer , andre skal tilbake til Bangkok. Det er farlig på veiene å denne periode, mange har festet i dagevis og det er best å holde seg hjemme og ikke kjøre noen steder i perioden. Det er vanskelig for Thaiene og holde seg til trafikkreglene, så dødsulykker på veiene i denne periode er en dagligdags ting og også i år skjedde mange ulykker. Om jeg må kjøre noen steder holder jeg meg langt i fra hovedveiene og heller sniker meg frem på bakveier.

Den 7.januar skulle jeg på kontroll på sykehuset og heldigvis var stortrafikken slutt og igjen kunne en kjøre  hovedveien. Sykehuset var stappfullt og her var det bare å stille seg i kø. Nesten hele dagen gikk før jeg kom til legen og undersøkelsen ble gjort på under fem minutter og jeg fikk vasket arret. Legen sa at jeg måtte vente enda en måned med svømmingen, men kunne forsette med treningsturene til fots. Pusten har blitt bedre og jeg føler meg ganske bra nå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE