sykehusbesk

daglige rutiner

dag med variasjoner

 

allt syntes å gå bra til ut på dagen. Jeg fikk veldige magesmerter og alle kroppslie funksjoner slo seg helt vrang. Patch måtte sette igang med massasje som varte to timer, magesmertene av seg men fremdeles var prostatasmertene der. Jeg pisset blod og skjet likedan. Jeg måtte gi etter og dra på sykehuset. Heldigvis var Trevor komet tilbake fra Nepal, så jeg ringte han om han kunne kjre meg på sykehuset og heldigvis var han villig.

Vi ankom sykehuset sent og vanligvis er sykehuset nesten tomt om søndagskvelden, men det var skjedd en motorsykkeluhell så den vakthavende lege var opptatt med de alvorlige skadene.

I resepsjonen var det pliti til stede og nesten hele famiien til syklisten, som hadde blitt overkjørt av en lastebil. Gutten døde så sykehussøsteren som var på vakt, ble opptatt med å aske personen og gjøre han klar for hlemreise.

Omsider ble det min tur og etter en hurtig tømming av blæren ble allt mye bedre. Vi kjørte hjem og jeg fikk en rolig natt. Sovemedisinen virket som den skulle.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE