organisert

innleggelse

sykehuset i prasat er veldig godt organisert. Alle må gjennom en resepsjon, også de som kommer ambulanse. Her blir våre dataer tatt opp og primær undersøkelse gjort. De som bare trenger medisiner og en prat med legen, blir satt på venteliste og du må selv følge med kø nummeret.

De som har mer behov for lege, blir lagt på en seng eller satt i en stol og kjørt inn i en ventesal, hvor legen kommer og forteller om det er nødvendig å bli kjørt lnn i felles salen etter behandling. Da har pasienten fått all den medisinske behandling for natten. Fra nå av må familien ta over stellet og matservering. Dette har vi utlendinger vanskelig å akseptere. Folk overalt, matlukt og skittlukt, om en annen . Om noen dør om natten, samles alle får å ta farvell og neste morgen blir sengen trillet ut. For oss utlendinger virker det absurd og vil helst ungå felles salen.

Det finnes også private rom for pasienter med penger, men da må garantien være til stede. Før jeg kom så langt falt jeg i koma og ble tatt inn på intensitetavdelingen.. patch stakkar måtte underskrive papirer, og heldigvis ble jeg innlagt til behandling med engang. Her lå jeg i to dager i koma og våknet opp med slanger overalt og kunne ikke snakke. Patch hadde tatt over styringen. Hun hadde informert siggen og lars og hadde gjort siggen oppmerksom på sykehusgarantien.

Denne avdelingen har begrenset med sengeplasser og så snart jeg kunne flytte måtte jeg og etter ca tre uker måtte jeg flytte. De hadde lovet meg et privat rom, men alle private rom var okkupert og jeg måtte i felles salen  minst et døgn. Ble plassert med døren til terassen i et hjørne og her måtte patch overta stellet. Neste dag heldigvis fikk jeg et privat rom, en pasient hadde dødd.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Sigurd A. | Svar 13.05.2014 16.17

Da jeg besøkte Øivind lå han på en felles sal med ca 10 pasienter.

Morten | Svar 27.04.2014 02.43

Det er en fantastisk beskrivelse av en vanvittig situasjon. Det er ikke mange nordmenn som har erfart dette !

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE